Om bryggeriet

Historien om Inderøy Gårdsbryggeri startet i 2004. da sa Steinar opp jobben sin for å satse på ølbrygging. i 2007 ble Inderøy Gårdsbryggeri stiftet sammen med bror og bonde Per Morten og bryggeriet ble lagt til Kvam østre.

I starten var bryggerilokalet på bare 20m² inkludert lager. det ble brygget i 400l melketanker og gjæret i 200l platfat. I dag er både tankene og rommene større, men det er fortsatt en god del manuelt arbeid i tråd med vår filosofi om at dette skal være et håndverk.

Steinar brygger nå 25 ulike øltyper, derav 10 sterkøl. Vi har vi en liten produksjon av mjød og braggott med lokal honning samt eplemost og eplecider av lokale epler. Vi håper etterhvert å bli selvforsynt med epler. I 2016 utvidet vi konseptet med vårt eget serveringssted, Bryggeriloftet. Her er det plass til ølsmaking og ulike arrangement som pubkvelder, møter, konserter og selskap. Etter fjorten års drift ser vi fram til et nytt år med trivelige kunder og gjester.

Se våre øltyper

Bryggekurs

Et kurs der vi brygger med vann, malt, humle og gjær som råstoff. En dag med brygging og en kveld med tapping. Maks 4 deltakere.

Ta kontakt for pris