Om bryggeriet

Planleggingen av et bryggeri i Inderøy startet i 2004. da sa Steinar opp jobben sin for å frigjøre tid til dette prosjektet. i 2007 ble Inderøy Gårdsbryggeri stiftet sammen med Per Morten og vi ble enige om å plassere det på gården til sistnevnte, Kvam østre.

I starten var selve bryggeriet på bare 20m² inkludert lager. det ble brygget i 400l melketanker og gjæret i 200l platfat. I dag er både tankene og rommene større, men det er fortsatt en god del manuelt arbeid i tråd med vår filosofi om at dette skal være et håndverk.

Steinar brygger nå 22 ulike øltyper, derav 10 sterkøl. I tillegg har vi en liten produksjon av mjød med lokal honning. Vi lager også litt eplemost og eplecider og Per Morten har plantet epletrær slik at vi kan bli selvforsynt med epler. I 2016 utvidet vi konseptet med vårt eget lille serveringssted, Bryggeriloftet. Her er det plass til ølsmaking og ulike arrangement som pubkvelder, møter, konserter og selskap. Etter ti års drift ser vi fram til nye spennende år sammen med våre kunder og gjester.

Se våre øltyper

Bryggekurs

Et kurs der vi brygger med vann, malt, humle og gjær som råstoff. En dag med brygging og en kveld med tapping. Maks 4 deltakere. 

Ta kontakt for pris