Om bryggeriet

Planleggingen av et bryggeri på Inderøy startet i 2004. da sa bryggmester. Steinar opp jobben sin for å starte med ølproduksjon. i 2007 stiftet han Inderøy Gårdsbryggeri sammen med bror og bonde Per Morten og ble enige om å plassere det på Kvam østre.

I starten var selve bryggeriet på bare 20m² inkludert lager. det ble brygget i 400l melketanker og gjæret i 200l platfat. I dag er tankene og rommmene større, men det er fortsatt mye manuelt arbeid i tråd med vår filosofi at dette skal være et håndtverk.

Vi brygger nå 20 ulike øltyper, derav seks-syv sterkøl. I tillegg har vi en liten produksjon av mjød med lokal honning. Vi lager også litt eplemost og eplecider og har plantet epletrær for å bli selvforsynt med epler. I 2016 utvider vi konseptet med vårt eget lille serveringssted, Bryggeriloftet. Her blir det plass til ølsmaking og arrangement fra kurs til konserter og selskap. Vi ser fram til nye spennende år sammen med våre kunder og gjester.

Se våre øltyper

Bryggekurs

På dette kurset brygger vi 25l øl med vann, malt, humle og gjær som råstoff. En dag med brygging og en kveld med tapping. Maks 4 deltakere. 

Ta kontakt for pris